Ny kund? Vi bjuder på första månadshyran

Slide Slide Slide Slide

Billeasing

Billeasing är en fördelaktig finansieringsform för dig som behöver leasa en eller flera bilar till företaget. Betala en fast månadskostnad för billeasingen, sen är det bara köra.

  • Omfattande prisreducering tack vara våra innovativa lösningar.
  • Vi förhandlar ner priset på din leasingbil
  • Branschens mest generösa affärsmodell

Operationell billeasing

Vi erbjuder dig och ditt företag en operationell leasing, eller fullserviceleasing som det också heter. Operationell leasing är en finansiering som är kostnadseffektiv för ditt företag, oavsett företagets storlek. Men, istället för att äga fordonen själva eller använda sig utav en finansiell leasing, betalar du en fast leasingkostnad varje månad under hela avtalsperioden med ett garanterat restvärde.

Kostnadseffektiv
helhetslösning

Som företag vill du ha kontroll på alla utgifter och kostnader, därför att du som företag inte har några risker i samband med vagnparkens kostnader, kan du och företag enkelt budgetera och kunna fokusera på er kärnverksamhet. Som ett resultat av detta skräddarsyr vi en kostnadseffektiv helhetslösning efter ditt företags önskemål, krav och behov.

Ingen begränsning

Optilease företagsleasing begränsar inte hur många bilar dig och ditt företag ska leasa oavsett företagets storlek. Som ett resultat av detta ger vi dig som arbetsgivare möjlighet att vara den attraktiva arbetsgivaren som kan erbjuda alla dina anställda en personalbil.

Miljön i fokus

Utvecklingen av elbilarnas räckvidd går snabbt framåt. Även då den inte riktigt uppnår  samma räckvidd som en fossildriven bil, är det fullt tillräcklig för de flesta resor som görs i tjänsten och privat. Snittet på bilresor i Europa är i snitt 4,5 mil per dag. 

Förartjänster

Med hjälp av en användarvänlig och enkel körjournal skapar vi möjligheten att alla förares kilometerrapportering blir korrekt. Det ska vara enkelt att ha en leasingbil från Optilease.

En samlingsfaktura

Ett företagsfordon genererar cirka 50-60 fakturor på ett år. Ett företag med tio fordon erhåller alltså årligen mellan 500-600 fakturor som ska granskas, betalas och bokföras. Som ett resultat av detta underlättar vi ert arbete därför att ni får en faktura från en leverantör.

Just nu får du en månad gratis

Likt centurion card får vi dig att känna dig speciell direkt från dag ett. Leasa bil via Optilease så bjuder vi på första månadskostnaden. Varför? Vi tycker helt enkelt att alla förare förtjänar en friare billeasing.

  • Omfattande prisreducering tack vara våra innovativa lösningar.
  • Vi förhandlar ner priset på din leasingbil
  • Branschens mest generösa affärsmodell
Ingår alltid med optilease

Tryck på ikonerna för mer information

Ett nytt sätt att leasa bil

Tryck på ikonerna för mer information

Ska vi skaka hand?

Skojade bara, allt sker så klart digitalt – Få ditt prisförslag på 1 minut.

Our mission

Frihet i bilägandet.

Optilease är en ny approach till ägandet utav bilen. Det handlar om frihet och att du ska kunna vara ok med ditt liv, vad som än händer. Vi hjälper dig när verkligheten inte blir som planerad.

Billeasing

Bilar är enkla att älska när allt rullar på, men tyvärr skapar bilen mycket oförutsägbara problem. Så vi gav oss själva i uppgift att inte bara bygga en billeasing för alla, utan även ett företag, som går att älska. Eller i alla fall tycka om

Optilease vanliga frågor

Gå in och gör en offertförfrågan genom att fylla i vårt formulär. Tänk på att du ska bifoga ett affärsförslag från en bilåterförsäljare till din intresseanmälan. Därefter räknar vi på en offert och återkopplar till dig med den information du behöver. Om du bestämmer dig för att gå vidare lägger vi sedan en beställning på bilen.

Om du är intresserad av flera bilar behöver du fylla i en intresseanmälan per bil.

Självrisken faktureras alltid till din arbetsgivare. Beroende på hur er policy ser ut, kommer eventuellt hela eller delar av självrisken debiteras dig som förare. Kontakta din arbetsgivare för info om hur självrisker hanteras hos er.

När du ska återlämna din leasingbil anpassar vi oss efter dina önskemål. Vi är flexibla och möter antingen upp bilen vid återlämnandet, eller om du som förare vill återlämna bilen till oss på egen hand. 

En förmån uppstår när en skattskyldig för privat bruk använder bil i mer än ringa omfattning, som tillkommer på grund av anställning, uppdragsförhållande eller annan liknande grund. Bilförmånen sätts vid anskaffningen utifrån valt märke/modell samt utrustning.

Vi meddelar dig i god tid innan fordonet ska besiktigas. Du bokar själv tid hos någon av de besiktningsleverantörer som finns.