Ny kund? Vi bjuder på första månadshyran

Sveriges ledande leasingbolag

Optilease är det ledande digitala billeasingbolaget i Sverige med en nyskapande teknik och en revolutionerande och hållbar affärsmodell. Genom att ta bort onödigt krångel och allt som generationer av konsumenter har ogillat med bilägande, skapar Optilease en häpnadsväckande bilupplevelse. Optilease förändrar upplevelsen från tråkig och icke-transparent till något schysst, roligt och enkelt.

Inte först i kön.
Före kön.

Allt är annorlunda när du kontaktar Optilease.
Vi gör det enkelt för dig att förstå ditt bilägandet, anmäla skador och få hjälp. Med Optilease blir allt tydligt, smidigt och lekande lätt. Optilease erbjuder allt du förväntar dig av en leasingbolag, men inget du förväntar dig av ett leasingbolag.

It's five o'clock
somewhere

Låt oss vara ärliga – Olyckor tar ingen hänsyn till öppettider. Men vi är övertygade om att snabb och förstående service kan få det att kännas bättre, oavsett vad du råkat ut för.

Optilease är tillgängliga 24/7 365 dagar om året.

Farväl
pappersarbete!

Med Optilease är det mycket lättare att hantera din billeasing, anmäla skador och förstå ditt skydd.
Snabb hjälp är alltid bara ett klick bort.

Häpnadsväckande
snabb offert

Få ett personligt prisförslag till dig och ditt företag på bara några få minuter. 

Hålltider för alla

Optilease erbjuder Sveriges enda billeasing med generösa hålltider. Vi tror inte på att tvinga människor att vara kunder hos oss. Optilease ger dig frihet att vara annorlunda, men på dina egna villkor.

Vårt team

Mer än bara en app

Vi har lagt ned mycket tid på att designa upplevelsen i vår app. Allt för att kunna erbjuda en snabb och stöttande service varje dag. Optilease är som gjord för dig som gillar enkelhet och tydlighet. Var som helst, när som helst.

OPTILEASE BETYG
*äsch*

Sveriges 6 största leasingbolag

* PSST. INGEN ÄR PERFEKT. MEN VI FÖRSÖKER.

SVERIGES MEST ÄLSKADE BILLEASING

“Vårt företag spar tid, pengar och stress tack vare Optilease. Vi kommer aldrig gå tillbaka vårt förra leasingbolag. Rekommenderar dem till alla.”

- Jonas Jönsson VD

“Vi spar in över 80 timmar i månaden tack vare Optilease. Jag vet inte vad vi höll på med innan.”

- Dennis Lennhammer VD

När bytte ni senast
leasingbolag?

Just nu byter väldigt många till Optilease från de traditionella leasingbolagen. Självklart hjälper vi till med bytet, det enda du behöver göra är att ange vilket leasingsbolag du har idag.

Här kommer våra kunder ifrån
37%
Leaseplan
18%
NF Fleet
29%
ALD
14%
Unifleet